En waar bent u het meest fier over ?

Graveer voor altijd uw geslaagde successen door middel van een professionele en kwalitetsvolle fotoshoot aan huis

Ontdek al onze boxen

U kan hier een box winnen door het achterlaten van uw e-mail en naamOnze producten

U heeft de mooiste baby op aarde, een prachtige familie, een uitzonderlijke liefde, een schattig huisdier en wilt u deze in de verf zetten ? U heeft gelijk om hier fier over te zijn en dit te tonen! Dankzij ‘photo in the box’ geniet u van al deze verwezenlijkingen door een professionele en kwalitatieve fotoshoot aan huis. Een concept van cadeaubox die u kan schenken of zelf gebruiken voor een tijdloos moment vast te leggen.
Ons team van fotografen stelt alles in het werk om hetgeen waar u fier over bent met een complete en professionele service uit te voeren.

99€

Photo in the box - Photoshoot for baby

U baby is de mooiste van heel de wereld ? U heeft gelijk om hier fier over te zijn.
Met deze box kan u de eerste magische momenten vastleggen van uw baby aan de hand van zijn/haar eerste fotoshoot. Als hij/zij groot zal zijn zullen ze u dankbaar zijn. U kan deze box ook schenken aan toekomstige ouders. Een origineel cadeau die ze met plezier zullen gebruiken. Bestel nu.

99€

Photo in the box - Photoshoot for animals

Uw huisdier de meest schattige van allen ? U heeft gelijk om hier fier over te zijn.
Deze box laat zien hoe vertrouwd u met uw huisdier bent. Een shoot in het teken van getrouwheid voor het dier dat u het liefst ziet! U kan deze box ook schenken aan vrienden met huisdieren. Een origineel cadeau die ze met plezier zullen gebruiken. Bestel nu.

129€

Photo in the box - Photoshoot for family

Uw familie is de wonderlijkste ? U heeft gelijk om hier fier over te zijn.
Deze box zet de meerwaarde van uw familie in de verf! De grote en kleine samen gebracht voor een enig familiemoment . Een trots om aan iedereen te tonen. Schenk deze bon ook aan uw vrienden. Een origineel cadeau die ze met plezier zullen gebruiken. Bestel nu.

89€

Photo in the box - Photoshoot for lovers

Uw geliefde is uitzonderlijk ? U heeft gelijk om hier fier over te zijn.
Deze box zet jullie liefde en passie in de verf. Een opname van gevoelens die enkel ‘lovers’ kunnen tonen. Schenk deze box ook aan jonge koppels. Een origineel cadeau die ze met plezier zullen gebruiken. Bestel nu.

249€

Photo in the box - Photoshoot top model

We zijn nooit fier genoeg op ons eigen !
Deze box schenkt u de kans om het topmodel in u te ontdekken. Een shoot begeleid door onze gespecialiseerde fotografen en een professionele make up artieste om een ster van u te maken. Schenk deze box ook aan uw vrienden. Een origineel cadeau die hen goed zal doen. Bestel nu

249€

Photo in the box - Photoshoot for company

Heeft u een uitzonderlijke professionele ploeg? U heeft gelijk om hierover fier te zijn.
photointhebox for company een professioneel succes of een teambulding voor uw ploeg of bedrijf.
Een fotosessie waar onze gespecialiseerde fotografen de samenhang van uw ploeg vastleggen.je

 

Partners

U KUNT DE PHOTOINTHEBOX OOK VERKRIJGEN BIJ ONZE PARTNERS. HIER EEN LIJST MET DE VERKOOPPUNTEN:

 

Het pack “Photo in the Box” is een originele manier om iemand een plezier te doen door een professionele fotoshooting thuis aan te bieden. U kunt kiezen tussen 5 thema’s: het pack “Photo in The Box – Photoshoot for Baby” om de mooiste glimlach van een baby en/of de mama vast te leggen, het pack “Photo in The Box – Photoshoot for Lovers” voor leuke en romantische foto’s van een paartje; het pack “Photo in The Box – Photoshoot for animals” voor een prachtige herinnering aan uw huisdier, het pack “Photo in The Box – Photoshoot for model” voor mannequins in de dop en het pack “Photo in The Box – Photoshoot for Family”  voor familiefoto’s waarop u trots zult zijn. Kies één van deze 5 packs “Photo in the Box” en geef uw bestelling gauw door via deze site!

 

Contact

Mara Production SPRL
Adres : 150 Théodor verhaegen straat, 1060 Sint Gillis
btw : 0835 182 767
Mail :info@photointhebox.be

Facebook : www.facebook.com/PhotoInTheBox

Tel  : 0032 (0)2 347 06 42