0

1

Van binnen, vindt u een genummerde voucher die u het recht geeft op een fotoshoot. Op de voucher vindt u al onze gegevens om een afspraak te maken en de algemene & specifieke voorwaarden specifiek voor elk van onze dozen. Deze voucher moet ingevuld afgegeven worden aan de verantwoordelijke fotograaf voor uw fotoshoot.

data field
Woman with modern mobile phone in hands touching on a blank screen. Blurred office interior on a background.

2

Als u een afspraak wenst te nemen met onze fotograaf, belt u naar het nummer op uw voucher. Een afspraak, dan u zal worden aangeboden afhankelijk van de beschikbaarheid in uw gebied. Een gemiddelde periode van twee weken is nodig een gepaste datum te vinden.

3

Op de overeengekomen datum zal de fotograaf tot bij u komen zodat de fotoshoot plaats kan nemen. De fotograaf zal de studio opmaken en zal zich wel beperken tot de plaats die de fotograaf heeft in uw woning. De fotograaf neemt uiteraard al het nodige materiaal mee om de fotoshoot te doen. De fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur en een half.

Family standing at front door to invite people in
Concept of sending e-mails from your computer

4

Zodra de fotoshoot gedaan is, zal er na 15 dagen een sms gestuurd worden om u te informeren dat uw fotosessie online is. Tegelijkertijd zal u een email ontvangen met toegangscodes die u de toegang geeft om uw foto’s te bekijken en bestellen via www.photointhebox.com. Het is ook mogelijk om foto’s en accessoires te bestellen die niet is in uw pakket zijn inbegrepen.

5

hebt u een belemmering? heeft u de mogelijkheid om uw afspraak ‘s ochtends te verplaatsen op een andere tijdstip van de dag zonder bijkomende kosten. Elke box heeft zijn eigen specificiteit in geval van annulatie, deze kan in onze algemene voorwaarden terugvinden.

Thoughtful young woman scratching her head
Composite of Calendar Pages and Clock

6

Zodra u een box gekocht heeft, hebt u een heel jaar tot en met de datum d ‘ aankoop te gebruiken van uw Photointhebox. U heeft ook de mogelijkheid om de box 2 jaar te verlengen zonder toegevoegde kosten. Neem gewoon contact op via e-mail op info@photointhebox.be of per telefoon op de 023470642.